Løwener har leveret en fuld maskinpark til det helt nye maskinudlejningsfirma, Total Maskinudlejning.

Nye Kubota-maskiner til at grave, læsse og løfte med samt minidumpere på bånd, Ausa dumpere på hjul og vibrationsmateriel fra Bomag. Dertil kommer blandt andet flishuggere, stubfræsere og trailere samt flere andre maskintyper - Total Maskinudlejning ved Skanderborg har fået en hel maskinpark leveret af Løwener, der både kom med egne maskiner og maskiner fra andre leverandører.

- Vi lagde vægt på, at Løwener kunne skaffe hele udlejningsprogrammet frem for, at vi skulle have fat i mange forskellige leverandører. Vi tror, det giver de bedste vilkår, siger de to brødre, Anders og Christian Løntoft, som har etableret Total Maskinudlejning i Skanderborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Løwener i en pressemeddelelse.

Total Maskinudlejning vil leje ud både til professionelle og private.

- Vi har blandt andet brugt forberedelserne på at bygge en hjemmeside op, hvor man ikke bare kan bestille maskiner her og nu, men også kan reservere maskiner til et senere tidspunkt. I princippet behøver kunderne ikke at tale med os, men det vil de fleste nok gøre alligevel, og vi er altid til at få fat i, understreger de to brødre.

Anders og Christian Løntoft har investeret tæt ved 2,5 mio. kr. alene i maskiner. De har lagt op til et lavt omkostningsniveau med tilhørende prisstruktur. Alle kørende enheder hos Total Maskinudlejning har tracker monteret.

- Det har to store fordele. Vi kan benytte informationerne til at fakturere efter. Det er et praktisk redskab, så kunderne ikke behøver at registrere tidsforbruget, og så er det en effektiv tyverisikring til gavn både for os og for kunderne, siger de to brødre.