Der er lagt op til action, muskelbundter og hårde konkurrencer, når de Nordiske Mesterskaber i Stihl Timbersports rammer Roskilde Dyrskue.

Stihl Timbersports er sporten, hvor fårene skilles fra bukkene. Det er her de ægte skovhuggere konkurrerer på balance, talent og muskler, og hvor spændingen stiger for hver øksehug, der tages.

Ingen anden sport byder på muligheden for at opleve en person håndtere en motorsav med mere end 60 hestekræfter og en kædehastighed på op imod de 250 kilometer i timen. Heller ingen anden sport kræver at atleten hugger trin ind i en træstamme, for at komme op på toppen, og hugge den af med sin fint slebne økse. Det er med andre ord en sport for de få, som ofte er et kig værd

Artiklen fortsætter efter annoncen

De Nordiske Mesterskaber på Roskilde Dyrskue er konkurrencer både for Rookies (unge udøvere), nationale holdkonkurrencer, såvel som individuelle konkurrencer, hvor der bliver kamp til stregen.

Allerede nu er de respektive nordiske hold ved at blive sammensat, og inden længe kan Stihl annoncere alle navnene på startlisten.

Roskilde Dyrskue foregår fra 8. til 10 juni.