Gersvang Maskiner vil brede sig ud over landet, og de starter med at overtage Rimas i Løgstør.

Gersvang Maskiner overtager Rimas, eller måske skulle man sige, at de bliver genforenet. Flere ansatte i de to firmaer har nemlig arbejdet sammen før i det "gamle" Rimas.

Sådan skriver Gersvang Maskiner i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udvidelsen af Gersvang Maskiner kommer i et forsøg på at dække hele landet - en opgave, der ikke kan klares fra Karlslunde alene.

- Da muligheden for at overtage Rimas dukkede op, var det lidt som med appelsinen og turbanen. Rimas har i et stykke tid samarbejdet med os og solgt vore maskiner i det nord- og midtjyske. Derfor har de allerede et særdeles godt kendskab til vort program. Yderligere har Rimas de fornødne faciliteter og mandskab for at kunne sælge vore maskiner og samtidig servicere dem, siger Søren Gersvang.

Rimas ApS beholder sit navn og vil fortsat være aktive lokalt.

Gersvang Maskiner sælger primært maskiner til kommuner, boligselskaber og entreprenører. Programmet rækker fra Mulags armklippere til Dulevos mekaniske og selvopsugende fejemaskiner.

Gersvang Maskiners overtagelse af Rimas er sket med tilbagevirkende kraft fra den 1. april og er derfor allerede en realitet. Daglig leder og sælger i Rimas bliver Mailis Tonnisen, der både har arbejdet i det "gamle" og nye Rimass.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os til at komme i gang i det nye firma og ser en ny positiv fremtid for Rimas og os ansatte, siger Mailis

Tonnisen.