Zurface A/S skal fremadrettet varetage salget af belægningsklinker og havetegl fra Randers Tegl til det professionelle marked.

Randers Tegl har indledt samarbejde hvor Zurface A/S fremadrettet varetage salget af virksomhedens belægningsklinker og havetegl. Det skriver virksomhederne i en pressemeddelelse.

Blandingen af granit og tegl skaber nye muligheder i fremtidens belægninger med naturmaterialer. Det er på den baggrund at virksomhederne har indledt samarbejdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Granit og tegl er skabt af naturen, og på den måde er der en god synergi mellem produkterne. Vi oplever en stigende interesse efter belægningsklinker og havetegl, fordi de åbner nye muligheder for at skabe unikke belægninger og uderum - alene eller i kombination med eksempelvis granit, siger marketingdirektør og partner Torben Enøe Rasmussen fra Zurface A/S.

Efterspurgte produkter

Zurface producerer og leverer natursten til belægninger, facader, gulve og interiør, og den danskejede virksomhed er eksempelvis ene om at bryde og producere granit fra Bornholm.

- Danskproducerede natursten er efterspurgt, og med de nye teglprodukter kan vi tilbyde et bredere og mere komplet sortiment til belægninger, siger Torben Enøe Rasmussen.

Randers Tegl, der har produceret tegl i mere end 100 år, lancerede de nye klinkeprodukter og tegl til haven i 2014.

- Tegl er fremstillet af ler og skiller sig ud fra andre produkter til belægninger. De har et rustikt og naturligt udtryk, og de er farveægte, fordi de er brændt ved temperaturer på over 1.000 grader. Det sikrer en lav vandoptagelse og dermed en væsentligt længere levetid end andre belægningstyper, siger salgschef Jørgen Hansen fra Randers Tegl, der ser frem til det nye samarbejde.