Fredag holdt Maskinleverandørerne generalforsamling i Herning, og medlemmerne var mødt talstærkt op til en interessant dag med både faglige og sociale elementer.

- Også i 2017 måtte vi sande, at sneen kun dalede lejlighedsvist og ganske lidt i Danmark, hvilket naturligvis berører store dele af vores branche. Heldigvis har vi kunnet spore et fortsat forbedret investeringsklima i vores relaterede brancher, hvor især kommunerne har vist interesse for medlemmernes produkter og ydelser, konstaterede formand Niels Kirkegaard.

- Året 2017 har i høj grad været præget af forberedelse til og afholdelse af Have & Landskab. H&L er den generelt ubestridt vigtigste messe for foreningens medlemmer, og vi kunne glæde os over en velbesøgt messe, hvor næsten hver femte besøgende var fra øverste ledelsesniveau. Så på trods af regnen gav de mange nye tiltag pote, og messen satte besøgsrekord, siger sagde formanden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I 2018 bliver den store opgave at få tiltrukket flere besøgende til Maskiner under Broen, som afvikles i Middelfart den 22. og 23. august. Vi er godt i gang med salget, og på nuværende tidspunkt er der allerede solgt 131 stande - mod 138 i alt i 2016. Det er ca. 70 procent af det areal, vi har sat af til udstillerne. Vi har massiv opbakning blandt sektion 2's medlemmer, hvilket jo tegner rigtig godt, sagde Niels Kirkegaard.

I år er der indgået samarbejde med Greenkeeperne om at samle DGA-demo og Maskiner under Broen.

- Vi glæder os over samarbejdet. Jo mere, vi kan centralisere messeaktiviteterne, jo bedre, og disse parter passer rigtig godt sammen. Med mange udstillere med produkter til golfbanerne kan vi tiltrække endnu flere besøgende med golfbaner som interesse, og det ser vi som udstillere naturligvis frem til, siger Niels Kirkegaard.

Medlemmer og bestyrelse

Sektion 2 Park, vej og anlæg tegner nu 25 medlemmer. Det er ifølge formanden foreningens mål, at man med øget synlighed og flere aktiviteter vil fastholde og udvikler det antal.

Formand Niels Kirkegaard var på valg og modtog genvalg. Dermed fortsætter bestyrelsen uændret. Ud over den genvalgte formand tæller bestyrelsen John Overgaard Jensen og Jan Andersen.