Maskinproducenten Wacker Neuson har sluttet 2017 af med et fornuftigt regnskab.

Der kom ikke mindre end halvanden milliard euro ind i indtjening for maskinproducenten Wacker Neuson Gruppen i 2017. Det er en stigning på 13 procent i forhold til 2016.

Det er især gået stærkt i Nord- og Sydamerika, hvor indtægterne steg med 23 procent i forhold til året før. I Europa, der stadigvæk er Wacker Neusons største marked, gik det dog også udmærket med en 11 prcoent vækst i indtægter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Imens nogle selskaber ikke kan lave omsætning om til profit, er det gået udmærket for Wacker Neuson Gruppen. I alt har de et overskud i år på 131 millioner euro før skat. Det giver 87,5 millioner efter skat - 54 procent mere end året før.

- Vores markeder er intakte og prognoser giver os enhver grund til at være selvsikre. Året er også startet godt, og vi forventer indtægter mellem 1,65 og 1,70 milliarder euro, siger CEO Martin Lehner.

2022 strategi virker

Ifølge selskabet selv skyldes det gode regnskabsår, at deres 2022 plan er begyndt at virke. Ifølge Martin Lehner er det selskabets plan at øge væksten på de to centrale markeder - Europa, Nord- og Sydamerika.

- Målet med "Strategi 2022" er at holde fokus 100 procent på vores kunders behov. De tre strategiske søjler er fokus, accelerering og fortræffelighed, siger Martin Lehner.

I løbet af de næste tre år har Lehner en ambition om, at Wacker Neuson skal være blandt de tre bedste leverandører af deres kerneprodukter baseret på markedsandele.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Wacker Neuson Gruppen er en bred vifte af virksomheder, der sælger maskiner under mærkerne Wacker Neuson, Kramer og Weidemann. Maskinerne bliver udviklet indenfor byggeri, havearbejde, landskabsanlæg og landbrug, ligesom de også virker indenfor genbrug, energi og jernbanetransport.

Wacker Neuson Gruppen har 5500 ansatte over hele kloden.