sonsoreret-indhold

Forbrugerne har aldrig haft så nem adgang til information. De kender til certifikater og regler, og det har betydning for, hvordan du skal drive forretning.

I dag kan man med en Google søgning finde historier om forbrugere, der har haft så dårlige oplever, at de har gået til retten. En enkelt person har for mange år siden lavet en hjemmeside, der skadet en kendt køkkens producents ry. I dag har forbrugeren magten, og de vil have gode produkter, der lever op til de nyeste standarder.

Vinduesbranchen har Dansk Vindues Verifikation (DVV), som har været til stor glæde for Net 2 Kompagniet, der sælger billige vinduer. For selvom de slår sig på pris, går de også ind for kvalitet. I ny og næ får de mails fra besøgende, der vil vide om deres vinduer er godkendt af DVV.

Er dine produkterne certificeret? Hvis ikke bør du overveje at finde en ny leverandør, hvis du er leverandør. Er du producent, skal du ind i kampen hurtigt. Ellers bliver du overhalet.

Men det gælder ikke kun, produkter forbrugeren får i hånden. Hvis du er gartner, kan du med fordel kommunikere på din hjemmeside, at du er med i Byg Garantiordningen. Du kan også gå ind for at bruge energivenlige produkter i din arbejdsdag og vise de certificer. Det vil virksomheder, der selv går ind for miljøvenlighed sætte pris.