326 byggecentermedarbejdere var tirsdag på Bosch kick-off 2018, hvor der var fokus på årets mange nyheder.

2018 står i nyhedernes tegn. I hvert fald hvis man spørger hos Bosch Danmark, som tirsdag den 30. januar havde samlet mere end 300 byggecentermedarbejdere og andre samarbejdspartnere på Vingstedcentret, hvor der var mulighed for at se, høre og afprøve mange af de mere end 50 nyheder, værktøjsproducenten kommer med i løbet af året.

Til november er det 100 år siden Bosch åbnede det første salgskontor i Danmark, og i dette jubilæumsår er der rigtig mange nyheder spredt over hele paletten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Digital transformation

De nye digitale tider har for alvor gjort deres indtog - også i Bosch' verden. Således er IoT (Internet of Things) et af de nye tiltag, som producenten forventer sig meget af fremover. Bosch proklamerer selv, at at man vil være IoT-markedsledende inden 2020.

De nye smarte produkter kan 'tale' sammen - og tale med smartphones og andre enheder. Ved hjælp af blandt andet sensorer handler det om nye muligheder for blandt andet tyverisikring/sporing, vedligeholdelse og brugertilpasning.

Til det 'grønne' Home & Garden segment drejer nyhederne i 2018 sig blandt andet om 18 V 'Power for All'-familien, hvor et batteri kan bruges i alle de forskellige typer og modeller. En anden nyhed er Nanoblade-teknologien, der er et supplement til stiksaven

I det 'blå' professionelle segment er en af de store nyheder den nye ProCore 18 V batteri-teknologi, der både er kraftigere og mere kompakte end traditionelle batterier.

Det 326 deltagere var ny rekord for det årlige kick-off, der denne gang fandt sted for 12. gang.