Anlægsgartneren Peter Levin og hans makker er klar til DM i Skills, der bliver afholdt i Herning i weekenden.

Svend Erik Lind har været heldig med lærlinge de sidste par år, hvor flere har været med som deltagere i kampen om titlen som danmarksmeste i anlægningsgartnerarbejde eller brolægning.

I år er turen kommet til den 23-årige anlægsgartner Peter Levin, der stiller op med en partner som anlægsgartnere i DM i Skills, der bliver afholdt i Herning denne weekend.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er stort for firmaet. Der skal temmelig meget til at imponere mig, men jeg har lagt mærke til, at han er vokset utroligt meget med opgaven, og han er en god fyr, der interesserer sig for det, han laver, og han suger til sig, når han går med svendene, siger Svend Erik Lind, der er Peter Levins mester.

Imens mester håber på, at Peter Levin vinder weekendens konkurrencer, er forhåbningerne mindst ligeså store hos lærlingen selv.

Vi kommer for at vinde

Peter Levin stiller ikke op for sjov eller for bare at være med. Han kommer for at vinde.

- Jeg håber at vi vinder, det er det, vi er der for. Jeg håber at jeg kan nogle flere fifs, som de andre ikke kan, fordi jeg er længere i min uddannelse. Hvis vi taber, må vi jo sige, at det er flot bare at komme med. Men jeg satser alt på, at vi går hen og vinder. Det håber og tror vi på. Jeg har også sagt til min kæreste, at hun godt kan flytte ud i en uge, hvis vi taber, for jeg bliver nok i dårligt humør, siger Peter Levin.

Han har dog en vis respekt for sine modstandere, som han ikke ved ret meget om på nuværende tidspunkt i konkurrencen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har ikke set mine modstandere arbejde endnu, så jeg ved ikke, hvad de kan. Lige nu kan den største udfordrer være dem alle sammen, siger Peter Levin.