Nilfisk Outdoor indgår aftale med Minitraktorgården om sjællandsk forhandling og servicering af de danskproducerede redskabsbærere.

Minitraktorgården bliver ny forhandler af Nilfisk Outdoor maskiner på Sjælland. Aftalen dækker salg og service af Nilfisk Outdoor produkter på en stor del af Sjælland. Møn og Lolland-Falster vil forsat blive varetaget af Servicegården i Nr. Alslev, ligesom Nordsjælland og Storkøbenhavn varetages af Helsinge Maskinforretning.

Nilfisk Outdoor Division ejes af Nilfisk A/S, der med den vestjyske fabrik i Lemvig især har opnået stor anerkendelse for sine fleksible redskabsbærere. De knækstyrede minitraktorer kan kombineres med mange forskellige redskaber og løser på den måde mangfoldige opgaver. Der er tale om en helårs maskine, som klarer alt fra feje/sugeopgaver over opgaver på grønne områder, såsom græsklipning, kantskæring, hækkeklipning m.m. samt vinterberedskab med dozerblad, V-plov, salt- og grusspredning og endelig transportopgaver. Programmet er udvidet gennem de seneste år og indeholder nu også større modeller som produceres på Nilfisk Outdoor fabrikken i Guardamiglio i Italien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er yderst tilfredse med denne aftale og ser store muligheder i samarbejdet med Minitraktorgården. Vi har allerede mange kunder i området, men med yderligere en forhandler som har to butikker, værksteder samt flere servicebiler med forskellig placering, vil kunderne have en optimal adgang til vore produkter og services, siger salgschef Henrik Munk fra Nilfisk Outdoor.

Medarbejderne i både Næstved og Køge afd. hos Minitraktorgården bliver uddannet til at yde kunderne en professionel og hurtig rådgivning og service på Nilfisk Outdoor maskinerne - det gælder både i butik, lager og værksted.

- Vi vil i den kommende tid, sørge for information til allerede eksisterende kunder, så de let og enkelt kan få fordel af det øgede forhandlernetværk, som nu findes på Sjælland, lyder det fra Henrik Munk.