Virksomheden overtager vedligehold af grøfter, grusveje og fortove i Favrskov

Favrskov Kommune indgår pr. 1. april 2018 kontrakt med Forstas A/S, som overtager vedligehold af fortove, grusveje, grusstier, vejbrønde, vejriste og klipning af græsrabatter og grøfter. Favrskov Kommune har valgt Forstas, da virksomheden bød den laveste pris i de to udbud, som den samlede opgave dækker.

Der var syv virksomheder, der bød på opgaverne, og med valget af Forstas opnår Favrskov Kommune en samlet årlig besparelse på 4,3 millioner kroner i forhold til det forventede udgiftsniveau på 8,6 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Formand for Teknik- og miljøudvalget Kurt Andreassen (V) ser frem til samarbejdet med Forstas.

- Jeg glæder mig over, at vi har fået et særdeles godt tilbud, som gør det muligt at forbedre vores service. Fremadrettet får vi løst opgaverne i høj kvalitet og til en lav pris. Jeg er sikker på, at vi får et godt samarbejde, så vi også fremover har velholdte veje, stier og grøfter til glæde for alle, siger Kurt Andreassen.

Nyetableret i Søften

Forstas oprettede en afdeling i Søften 1. oktober 2017, og ifølge entrepriseleder i Forstas A/S, Simon Mønster, er det en del af virksomhedens strategi at få flere lokale opgaver.

- Vi er meget glade for at have vundet de to entrepriser, der er med til at sikre os lokal forankring i Favrskov og i resten af Østjylland. Vi ser frem til at drive vores afdeling i Favrskov med opgaverne her og skabe grobund for et godt samarbejde med Favrskov Kommune, forklarer Simon Mønster.

Vedligehold af kommunens grønne områder er også i udbud, og her forventes det, at der er fundet en leverandør inden jul.