Datoen for lagersalget er sat til onsdag den 22. november, og det vil være et marked med både håndslag og gode priser.

Når der sælges mange maskiner, skal der også købes mange maskiner ind. Sådan er det også hos én af landets største maskinhandlere, Svenningsens Maskinforretning. Ind imellem købes rigeligt ind, og hos Svenningsens har man besluttet, at nu der skal ryddes ordentligt op. Det sker i form af et kæmpe lagersalg i hovedafdelingen på Tømmerupvej i Kastrup onsdag den 22. november. Salgsdirektør Benny Svenningsen forklarer, at det har været på vej længe.

- I flere år har vi talt om, at vi skulle samle de brugte og fabriksnye overgemte maskiner samt demo-maskinerne sammen til én stor markedsdag. Nu laver vi den, og det er en naturlig følge af, at vi fik ny ejer, da Svenningsens i det sene forår blev overtaget af Nellemann Gruppen. Nu var der så en god anledning til at få ryddet op i alle hjørner og kroge og gøre klar til de nye 2018 maskiner, forklarer salgsdirektør Benny Svenningsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Milde vintre

Denne markedsdag må ikke forveksles med vores åbent hus arrangement. Alligevel tænder vi grillen, og byder på pølser, kaffe, øl og vand.

Benny Sveningsen

På dagen vil alle sælgere og produktspecialister befinde sig på Tømmerupvej. Nogle maskiner og tilbehørsdele vil typisk være prissat til at sælge på selve dagen. Men meget andet vil også være op til forhandling og håndslag. Ikke mindst de seneste års milde vintre har været med til at hobe nyt og helt ubrugt vintergrej op.

Efter vintrene i 2010, 2011 og 2012 sørgede Svenningsens selvfølgelig for, at have godt med spredere, fejemaskiner og plove hjemme til 2013. Men så gik Kong Vinter gik i hi. Derfor sælges der adskillige helt nye Stensballe-maskiner fra GMR og maskiner og udstyr af andre fabrikater. Fælles for det meste er, at plasticindpakningen sidder på dem endnu.

Nye varer fra ældre agenturer

Rundt om på Svenningsens store udendørs areal og inde i hallerne vil der på dagen også være rester fra agenturer, som Svenningsens ikke længere har. Benny Svenningsen fortæller, at det blandt andet handler om hydrauliske rotorklippere, som passer til de fleste redskabsbærere. Blandt dem er der helt nye Schell-klippere, som er prisast til at skulle ryge over disken på markedsdagen.

Men der vil også være andre rotor- og cylinderklippere, graveskovle til Bobcat, brugte redskabsbærere, brugte feje- og sugemaskiner, masser af tilbehør som dæk, hjul, skovle og meget andet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi håber på, at rigtig mange vil lægge vejen forbi og se på det store udbud. Vi satser på, at lægge op til et rigtig godt maskinmarked. Men denne markedsdag må ikke forveksles med vores åbent hus arrangement. Alligevel tænder vi grillen, og byder på pølser, kaffe, øl og vand, siger Benny Svenningsen.