HedeDanmark Anlægsgartnere udvider deres fokus på det grønne område og investerer nu i tre nye Cat læssemaskiner for at imødekomme den øgede efterspørgsel.

HedeDanmark Anlægsgartnere - tidligere Skælskør Anlægsgartnere - ekspanderer og satser de kommende år på at øge væksten på anlægsgartnerområdet.

HedeDanmark Anlægsgartnere undersøgte markedet for maskiner til netop dette område, og sammen med medarbejderne besluttede de sig for Caterpillar 906M hjullæssere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er i gang med at opruste og ekspandere. Vi går fra at leje vores maskiner til at eje dem. I den fase har vi været ude at undersøge markedet, og det gik op for os, at selv om Cat i første omgang tilsyneladende var dyrere, så følger der så meget ekstraudstyr med som standard, at Cat maskinerne også er konkurrencedygtige på prisen. Og dertil kommer, at Cat har et godt ry, så vi er ikke bekymret for kvaliteten, siger Carsten Rørmand, HedeDanmark Anlægsgartnere.

Et samarbejde

- Jeg fik en personlig demo af maskinen, men vi har også taget vores medarbejdere med på råd, før vi tog en beslutning. Nogle af medarbejderne var ude at se og sidde i maskinen på Have & Landskab. Det er vigtigt, at vi køber de maskiner, som medarbejderne er tilfredse med, siger formand Jesper Sørensen, HedeDanmark Anlægsgartnere.

Købet af de tre nye Cat-maskiner symboliserer også indledningen på et nyt samarbejde for begge parter. HedeDanmark Anlægsgartnere har ikke tidligere handlet hos Pon Equipment.

- Vi sælger maskiner, ja, men vi sælger i lige så høj grad et samarbejde, siger salgskonsulent Jens Andersen, Pon Equipment.