Ny trailer til ATV og UTV for den professionelle bruger.

Fra den engelske producent Quad-X kommer nu en trailer - Dump Trailer - med tip-lad for den professionelle bruger. Herhjemme er det ProATV i Sæby, der er importør af Quad-X, og herfra lyder det om den nye Dump Trailer, at den er hundrede procent konstrueret med henblik på hårdt arbejde og hundrede procent målrettet store ATV'er, UTV'er og kompakte traktorer.

Den nye Dump Trailer er en kraftig sag. Den er bygget med sidevejs vipbar boogie, undervogn i stål samt smørenipler for slidstyrke og nem vedligehold. Traileren har en kraftig alu ladkasse for reduceret vægt, ligesom den har lad tippepunkt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Fordelen ved bevægelig vippe boogie er minimeret jordtryk, som også gør traileren nem at trække i bløde eller mudrede underlag, siger Chris Brøcher fra ProATV.

- Den afbalancerede boogie er resultatet af, at ingeniørene har arbejdet meget med vægtfordelingen, så kugletryk og kugleløft er minimeret.

To størrelser

Stålundervognen og alu ladkassen sikrer maskinens robusthed og høje lasteevne, ligesom der er arbejdet med balancen i tippefunktionen, der er konstrueret, så der er fuld kontrol over løft i det trækkende køretøj.

Dump Trailer kommer i to størrelser med kapacitet på enten 750 ltr. eller 1000 ltr. Traileren kobles på køretøjet med kugletræk.

Har man en kompakt traktor, kan man benytte traktorens hydraulik til trailer tip. Er der tale om ATV eller UTV kan man vælge mellem manuel tip eller en komplet hydraulik pakke m/elmotor og batteri, som bakkes op af ATV'ens elsystem.