Golf Course Manager Russell Anderson på The Scandinavian vælger maskiner fra Toro.

The Scandinavian, der ligger lidt nord for Farum, har for nylig indgået en totalløsningsaftale med Reesink Turfcare DK. Kontrakten indebærer en løbende plan om udskiftning af golfklubbens omfattende flåde af maskiner og udstyr fra Toro.

Aftalen vil bidrage signifikant til at opretholde den usædvanligt høje standard for præsentationen af de to 18-hullers golfbaner, der helt naturligt forventes af et anlæg, hvor Golf Digests har rangeret de to baner som de bedste i Danmark. The Scandinavians voksende ry for fremragende stand og præsentation har bidraget væsentligt til den vedvarende vækst af medlemskaber i golfklubben i et vanskeligt golfmarked siden åbningen i efteråret 2010.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har nu været Toro-bruger i 30 år, og har altid været meget tilfreds med kvaliteten af maskinerne og den support, der følger med produktet, siger Russell Anderson.

- Da vi var klar til at begynde den løbende udskiftning af maskinparken på The Scandinavian testede vi mange alternativer, men kom i sidste ende tilbage til, hvad vi betragter som det bedste på markedet.

20+ greenkeepers

Siden byggeplan og igangsætning fra og med 2006 er The Scandinavians opdyrkede hektarer med de to 18-hullers golfbaner, designet af Robert Trent Jones II, blevet plejet og manicureret af Russell Anderson og hans team med over 20 greenkeepers.

Helt fra begyndelsen har Reesink Turfcare DK været involveret i etableringen af The Scandinavian, som omvendt sørger for, at det er Toro's turfmaskiner, der sikrer de bedste betingelser for medlemmerne og deres gæster.

- Den nye aftale om udskiftning af maskinparken er allerede indledt, og vi er yderst tilfredse med det udstyr, der er ankommet til dato, siger Russell Anderson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ser frem til at have modtaget hele den nye maskinflåde. Det betyder, at vi kan fortsætte med at leve op til den kvalitet og standard for de to golfbaner, som vi ønsker at præsentere for vores medlemmer.

Det løbende udskiftningsprogram vil, fuldt gennemført, omfatte greens- og tee-, fairway- og rough klippere, sprøjtekøretøjer, arbejdskøretøjer, greens-tromler, løvblæsere, motoriserede bunkerriver og topdressere m.v.

Før området blev omdannet til golfbaner var jorden i over 60 år hjem for et militært øvelsesområde - og før det en lergrav til udvinding af tørv. Under udviklingen af de over 200 hektar jord, som golfbanerne ligger på, er der taget grundigt hensyn til miljøet og dets bæredygtighed.

Golfanlægget er eksempelvis udstyret med Toro's avancerede Lynx vandingsanlæg, der med 2.200 sprinklere sikrer optimalt vækstmiljø for græsset - også i længere, tørre perioder. Vandingsanlægget forsynes udelukkende fra de mange søer i området, hvor vandet opsamles gennem mere end 100 kilometer drænrør. Golfbanerne er ekstremt godt drænede, så det er muligt at spille tørskoet, selv efter 100 millimeter regn pr. time.