Producenten er klar med en efterfølger til GP-maskintrailer.

Ifor Williams er klar med en afløser for den populære GP-maskintrailer, og den seneste GH-generation er blevet mere praktisk, mere robust og billigere, hedder det i en pressemeddelelse.

Maskintrailere fra Ifor Williams er kendt for deres fuldsvejste og varmegalvaniseret chassis, som sikrer høj styrke og modstand mod rust. På de nye GH-trailere er denne konstruktion nu blevet yderligere optimeret. Da det nye design er så stærkt, har man også kunne lave trailerne lettere, det er til trods for, at den indvendige ladbredde er vokset seks cm, så ladet nu er hele 184 cm bredt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Solid følgesvend

Ifor Williams er kendt for at levere nogle af de mest solide trailere til blandt andet entreprenører og anlægsgartnere, når tunge maskiner skal transporteres.

- Den gamle GP trailer er blevet utrolig populær hovedsagelig på grund af dens hårdførhed. Det er en ufattelig solid og robust maskintrailer, som igennem rigtig mange år har været entreprenørens og kloakmesterens faste følgesvend, når minigravere eller andet tungt grej skulle transporteres mellem projekter og arbejdspladser, forklarer Martin Vang Kristiansen, markedschef fra Ifor Williams i Danmark.

Alle trailerne i den nye GH serie har en totalvægt på 3.500 kilo, og fordi trailerne nu har en lavere egenvægt, er lasteevnen også steget. På den mest populære model GH126BT, som er en to-akslet version, betyder det, at lasteevnen vokser til 2.720 kilo. På GH1054BT-S, der har en egenvægt på bare 600 kilo, er lasteevnen helt oppe på 2.900 kilo.

Blandt de mange nye funktioner tæller også en forbedret bagrampe, og så har man forøget tykkelsen på den oliehærdede træbund, hvilket også er med til at give trailerne endnu mere styrke og alsidighed.

Det måske allerbedste ved disse nye Ifor Williams GH trailere er dog, at de fleste modeller introduceres til en vejledende udsalgspris, som bliver 2.000 kr. billigere før moms.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danmark er det første land i Europa, der har fået de nye GH modeller, og de blev præsenteret første gang d. 26.-28. maj på Roskilde Dyrskue.