Årtiets bedste Ferris sælger er Jens Elkrog fra MI.

Et anerkendende skulderklap af de helt store blev uddelt, da den internationale koncern Briggs & Stratton afholdte europæisk forhandlermøde i starten af juli.

Prisen som 'salesman of the decade for outstanding accomplishments in salesmanship' blev uddelt på firmaets europæiske hovedkontor i Holland. Modtageren Jens Elkrog, have og park sælger hos MI, var lige så overrumplet som han var stolt over at modtage prisen for sin ihærdige indsats for salget af Ferris Zero Turn klippere i perioden 2007 til 2017.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Demokørsler i titusindvis

IS-affjedringen giver Ferris klipperne en helt unik fordel sammenlignet med andre zero turn klippere.

Jens Elkrog

MI

Demokørsler skal der til, for Jens er ikke typen, der sælger katten i sækken. Han insisterer på at kunderne får en prøvetur inden køb, og helst i det miljø, hvor maskinerne skal arbejde til dagligt.

Når salgsdistriktet hedder hele Danmark og delvist Sverige, bliver det hurtigt til mange timer og mange kilometer. Og Jens har da også indtil videre tilbagelagt langt over en million kilometer på de danske veje, med traileren fuld af græsklippere og kompakttraktorer klar til demonstration hos boligselskaber, kommuner, anlægsgartnere og andre græsrige kunder.

Affjedring, affjedring, affjedring

Jens Elkrog var med til at introducere Ferris IS affjedringen i Danmark i 2003 og han er stadig utrættelig, når det kommer til at fremhæve dens unikke egenskaber.

- IS-affjedringen giver Ferris klipperne en helt unik fordel sammenlignet med andre zero turn klippere, forklarer Jens Elkrog.

Artiklen fortsætter efter annoncen

IS-affjedringen absorberer stød fra ujævnt terræn, og det giver færre vibrationer og en optimal komfort for føreren. Gevinsten er øget arbejdsglæde og øget effektivitet, og dét er svært at argumentere imod. Når man så oven i købet har traileren fuld af maskiner med forskellige klippebredder og motortyper, og har et særligt talent for at se muligheder og forstå kundernes krav og ønsker, så er man svær at komme udenom.

Har du ikke allerede mødt Jens derude i sommerlandet, så har du chancen på MI standen på Have & Landskab udstillingen i Slagelse ultimo august.