Et år efter købet af en lokal grøn virksomhed gør HedeDanmark klar til at udvide sin position.

HedeDanmarks position som grøn servicevirksomhed er mange næppe i tvivl om. De er blandt de største i hele Skandinavien inden for pleje og vedligehold af grønne områder for private og offentlige virksomheder samt boligforeninger, og nu bliver der skruet op for blusset i det sønderjyske.

Virksomheden har allerede gennem en lang årrække været til stede i området, og det blev forstærket, da de for cirka et år siden overtog HedeDanmark den lokale virksomhed, Frank Sørensen Anlægsgartner. Nu har HedeDanmark også taget et nyt driftcenter i Feleted ved Aabenraa i brug, og det skal være udgangspunktet for en udvidelse af HedeDanmarks tilstedeværelse på markedet for udvikling, anlæg og pleje af grønne områder i det sønderjyske.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Sønderjylland er hjemsted for en lang række private og offentlige virksomheder, som vi i HedeDanmark naturligvis gerne vil arbejde for. Vi er overbeviste om, at vores medarbejderes evne til at tænke i nye og kreative løsninger kan skabe værdi for endnu flere kunder, end vi allerede gør i dag. Både når det gælder om at sikre kvalitet og effektiv drift og pleje af grønne områder, men også i selve anlægsfasen af grønne anlæg, siger Lars Petersen, adm. direktør i HedeDanmark.

Udover købet af Frank Sørensen pr. 1. juli 2016 har HedeDanmark overtaget flere aktiviteter inden for pleje og vedligehold af grønne områder fra virksomheder som bl.a. Jyske Miljø Depot i Rødekro (2012), Wad & Kortegaard (2012) samt Davidsen & Partnere (2011) - begge i Fredericia.