Design og funktioner går op i en højere enhed med den nye flishugger, lover producenten.

NHS 180mw Legacy lyder navnet på en ny flishugger fra den danske producent NHS. Den er en videreudvikling af firmaets eksisterende model NHS 180ms, som de selv betegner som en "velafprøvet og ekstrem stabil, men utidssvarende flishugger". Den nye model betegnes tilgengæld som en "topmoderne og intelligent flishugger".

Bygget til mange brugere

De altoverskyggende temaer i konstruktion og tilblivelse af Legacy-maskinen er brugervenlighed og effektivitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hovedmålgrupperne er udlejningsselskaber, boligselskaber, kommuner og lignende institutioner, og det kræver en enkel og brugervenlig betjening af maskinen, når den skal leve et liv med dagligt skiftende operatører.

Maskinen er udrustet med nyudviklet teknologi og software. Baseret på Danfoss-teknik styrer den nye NHS SmartCon både dieselmotor, indkoblingssystem, timetæller og indtræk/stop/retur, den energibesparende dvale-funktion samt nødstop og reset kreds.

Legacy leveres standard som svingbar +/- 80 grader fra kørestilling på typegodkendt Alko undervogn.

To modeller

Selve flishuggeren er fuldstændigt baseret på NHS180-serien, som nu har mere end ti år på bagen. Den leveres fra start med Standard- eller Rough Cut svinghjul. I nær fremtid med EasyCut svinghjul.

NHS180 Legacy-serien vil på sigt være tilgængelig i to varianter: I modellen 180mw hvor betegnelsen "mw" henviser til, at maskinen installeres på en trailer, eller som model 180mt der kommer på bælter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye model vil blive vist frem på årets Have & Landskab.