Et nyt madebånd til Forest Line-flishuggerne fra NHS Maskinfabrik samt en trailermonteret flishugger er nyhederne på NHS-standen på Roskilde Dyrskue.

NHS Maskinfabrik tager en god variation af sine flishuggere med, når Roskilde Dyrskue løber af stablen. Her vil de besøgende blandt andet kunne se de populære Standard Line-maskiner i form af de traktormonterede modeller NHS 180i, NHS 220i og NHS 300i, hvoraf sidstnævnte har fået monteret et skovspil, så messegæsterne ved selvsyn kan se, hvordan det fungerer sammen med flishuggeren. I'et i modelnavnene angiver, at der er tale om modeller med intern hydraulik.

Nyt madebånd

Der vil også være mulighed for at se Forest Line-flishuggeren 220ic med City Feeder, der er en kranfodret maskine med intern hydraulik. Selve City Feederen er et ekstraudstyr, som er en 2017-nyhed, og der er tale om et madebånd til Forest Line-maskinerne NHS 220 og NHS 300.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- City Feederen er ideel til blandt andet rydning i byer og gør skiftet fra den fysisk krævende håndmadningsmaskine til en komfortabel kranmadningsmaskine lettere. Vi har generelt oplevet en ekstremt stor efterspørgsel i år, og det har været en bred vifte af maskintyper der efterspørges, siger salgs- og marketingassistent hos NHS Maskinfabrik, Gitte Johansen.

Trailermonteret udgave

Slutteligt vil man også kunne se NHS' Easy Line, der henvender sig til blandt andet gartnere med et mindre behov. Her vil NHS 150i og 2017-nyheden NHS 150m være udstillet - sidstnævnte er en trailermonteret udgave af NHS 150i.

- Easy Line-serien er blandt andet interessant for anlægsgartnere, udlejningsselskaber, kommuner og landskabsarkitekter, hvor hurtig og enkel betjening ofte er krævet og vedligeholdet minimalt, så det kan klares med et stykke almindeligt håndværktøj, siger Gitte Johansen.