De gule maskiner fra Schäffer vil være rigt repræsenteret på Helms TMT-Centrets stand på Roskilde Dyrskue.

Schäffer-programmet har en fremtrædende placering i sortimentet hos Helms TMT-Centret, og det vil også give sig udslag på maskinhandlerens stand på Roskilde Dyrskue.

Her vil både den klassiske røde serie og den nye gule serie, der henvender sig til anlægs- og entreprenørbranchen, være udstillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den gule serie er for alvor begyndt at røre på sig inden for de sidste to-tre år, og der er blevet taget rigtig godt imod den. Det sjællandske marked er nærmest eksploderet - her har vi kunder, der venter på at få leveret 15 maskiner. Den gule serie udmærker sig ved at fokusere på løftekraft frem for løftehøjde. Derudover har man et rigtig godt udsyn fra den. Der er 13 modeller i den gule serie, og vi har i alt 45 varianter af Schäffer-maskiner, så vi kan dække alle behov af. Og det gælder også finansieringen af maskinerne, siger Jakob Helms, sælger og partner i Helms TMT-Centret, om maskinerne der fås fra 1,5 til 14 tons.

Tym og Irus

Foruden de røde og gule maskiner vil også Schäffers teleskoplæssere være udstillet, lige som kompakttraktorer fra Tym også vil være at finde på standen. Tym-traktorerne fås med motorer fra 23-105 hestekræfter.

- Tym er Sydkoreas største producent af kompakttraktorer, og de skiller sig blandt andet ud ved at have en meget lille venderadius, siger Jakob Helms.

Dyrskue-gæsterne vil også kunne se kroghejsevogne fra Bigab samt minigraverprogrammet fra Cams, der fås i størrelser fra 1,6 til 5 tons.

- Vi har store forventninger til Roskilde Dyrskue. Der er altid et bredt udsnit af maskinleverandørerne repræsenteret, og det er et skue med stor opbakning, så vi glæder os til at deltage, siger Jakob Helms, der også håber, at der bliver plads på messestanden til blandt andet en Irus Deltrac-robotklipper.