Husqvarna fejrer Riders 30 års jubilæum med ny udgave til blandt andet boligforeninger og anlægsgartnere.

For at fejre 30 års jubilæet for Husqvarnas populære græsklipper, Rider, har producenten lanceret en jubilæums-Rider, nemlig model 214T AWD. Den nye udgave er udstyret med den kraftfulde V-twin motor, der klipper græsset hurtigt og effektivt, men samtidig skåner brugeren takket være motorens lave vibrationer. Firehjulstrækket sikrer stærk trækkraft, mens knækstyringen gør maskinen let at manøvrere, også på komplicerede områder.

Med den lille venderadius kan du skære mere plæne på én gang, mens det frontmonterede klippeaggregat sikrer, at du har det fulde overblik over arbejdsområdet. Klippeaggregatet har en bredde på 94-103 centimeter, og maskinen er i stand til at klippe meget tæt på hegn og mure, lige som det er nemt at at klippe under buske og lave forhindringer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den normalt så besværlige rengøring foregår ved at vippe klippeaggregatet op i serviceposition.

30 år med Husqvarnas Rider

I løbet af de 30 år, der er gået siden den første Rider så dagens lys, er maskinen konstant blevet forbedret. Den første Rider markerede en ny teknologi indenfor græsklipning. Det skete med den patenterede knækstyring med bagaksel.

Sidenhen er den autopmatiske transmission kommet til, firehjulstrækket blev introduceret i 2005, og i 2007 fik maskinen en gecvaldig overhaling. I 2011 blev Rideren så lanceret i en professionel udgave, og året efter dukkede den første maskindrevne udgave op.

Seneste finesse fra 2017, hvor en ny løsning til græsopsamling er blevet udviklet. Det betyder, at græsafklippet nu føres fra front til opsamler bag på maskinen via en tilstopningsfri kanal.

Hele denne udvikling fører så frem til den nye jubilæumsudgave, der markerer de 30 år på markedet.