Reesink Turfcare DK bliver ny forhandler af LM Trac-programmet. Dermed udvider virksomheden produktporteføljen til løsning og udførelse af offentlige og private vedligeholdelsesopgaver.

Helms TMT-Centret overdrager forhandlingen af LM Trac til Reesink Turfcare DK. Produktpanelet omfatter multifunktionelle maskiner samt redskaber til disse. LM Trac produceres af finske Oy LAI-MU, der startede produktionen af maskinerne i 1987, og maskinerne findes i fire forskellige størrelser mellem 1,5 og 6 ton og er ifølge Reesink Turfcare DK karakteriseret ved innovativt design, god førerkomfort og lang levetid. Det oplyser Reesink Turfcare i en pressemeddelelse.

Udstyrslisten til LM Trac er omfattende - eksempelvis tilbydes de danskproducerede Stensballe og Nesbo-redskaber, og mod et tillæg leveres redskabsbærerne i den farve, kunden ønsker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter aftale

Overdragelsen af forhandlingen sker efter aftale med LM Trac (Oy LAI-MU), Reesink Turfcare og Helms TMT-Centret.

- Vi har gennem en periode ledt efter et firma, der kunne overtage importen af LM, da vi vil fokusere på vores nye redskabslæsser fra Schäffer. Vi er fra Helms TMT-centret glade for at kunne give LM videre til en velrenommeret kollega i branchen og ønsker Reesink Turfcare DK held og lykke med LM, siger Kristian Helms, medindehaver af Helms TMT-Centret.

For Reesink Turfcare skal overtagelsen af LM Trac-programmet være med til at styrke positionen i den grønne branche.

- Overtagelsen af LM Trac er et naturligt led i at styrke vores position i have & park-segmentet. Med LM Trac udvider vi vores sortiment af højkvalitetsprodukter og understreger vores bestræbelse på at blive kundernes foretrukne leverandør af innovative og professionelle maskiner og udstyr, siger Carsten Brandt, administrerende direktør for Reesink Turfcare DK A/S.

Reesink Turfcare DK er i forvejen enedistributør af Toro i Danmark.