Nu øger Dewalt sit XR Flexvolt 54V-sortiment med tre nye ledningsfrie og kraftfulde haveredskaber til den moderne have- og landskabspleje, nemlig en løvblæser, græstrimmer og kædesav.

For den seriøse haveejer og den professionelle bruger er de mange nye ledningsfri redskaber en sand velsignelse. Ud over at være lettere at arbejde med, så er de nye batteridrevne maskiner næsten støjfri, men hvad næsten er endnu vigtigere, så er der nul udledning af benzin- eller diesel.

Efterspørgslen på mere bæredygtig plænepleje og parkforvaltning stiller også nye krav til redskaber og maskiner, skriver producenten Dewalt i en pressemeddelelse. Dewalt har allerede præget markedet med det nye batterisystem XR Flexvolt 54V med ledningsfrit værktøj, som ifølge firmaet matcher ydeevnen hos benzindrevne maskiner eller 230V-maskiner. Derfor lancerer Dewalt nu tre nye professionelle maskiner til have- og landskabspleje: En græstrimmer, en løvblæser og en kædesav.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Høj kapacitet og ydeevne

Alle tre maskiner er både støjsvage og emissionsfrie og samtidig har de med Flexvolt-systemet og Dewalts kulløse motorer en høj kapacitet og ydeevne. Kraften er tre gange så stor som med et almindeligt 18V standardbatteri, og ergonomien er designet for at gøre maskinerne velafbalancerede og så lette at bære som muligt gennem en hel arbejdsdag.

Den nye græstrimmer DCM571X1 54V leveres med 38 cm trimmersnøre og 3-skærs kniv, og klarer både almindelig græstrimning og hårdt rydningsarbejde, og vægten er kun 3,6 kg.

DCM572X1 54V er en løvblæser med en høj lufthastighed på 193 km/t, som endda fjerner genstridigt snavs. Lydniveauet er desuden meget lavt på kun 67 dB.

Kædesaven DCM57X1 54V har en kompakt størrelse, der gør den særlig velegnet til arbejdet i have og park, og samtidig er skærekapaciteten imponerende. Regn med op til 65 snit i 6x6 tommer pr. opladning og en kædehastighed på 15 m/s.