Dianalund Motor har solgt det første eksemplar af MultiOnes armklipper.

Vandret, lodret eller nedad med en vinkel på 45 grader - mulighederne er flere med MultiOnes armklipper. Klipperen består af en standard hydraulisk slagleklipper, der er koblet til en 1,74 meter lang arm. Imellem armen og klipperen findes et hydrauliskstyret drejeled, som definerer slagleklipperens arbejdsvinkel. Klipperen er ifølge HCP Danmark velegnet til diger, grøfter og lignende og kan også bruges som almindelig slagleklipper.

Dianalund Motor har solgt det første danske eksemplar af MultiOne-armklipperen med hydraulisk sideforskydelig arm og vinkelkontrol, men Christian Andersen fra Dianalund Motors forventer flere salg, og kan sagtens se en golfbane bruge den i roughen, en anlægsgartner der udvider sin forretning med pleje af naturarealer eller vejrabatter og landmænd der får mulighed for at udnytte deres eksisterende minilæsser til endnu flere opgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der bliver ved med at dukke kunder op, som spørger, om vi kan finde en løsning til deres specielle arbejdsopgaver - og det kan vi næsten altid via MultiOnes utroligt store redskabsprogram eller via vores efterhånden store netværk, siger Christian Andersen.