DCM Cykler & Have/Park-Maskiner i Fjerritslev har både manglet en redskabsbærer og en afdeling i Aars - nu kommer begge dele på plads.

Fjerritslev-virksomheden DCM Cykler & Have/Parkmaskiner har lavet aftale med ParkTrac-fabrikken i Spjald ved Videbæk om at stå for forhandling og service i fem nordvestjyske kommuner. Og DCM Cykler & Have/Parkmaskiner gearer sig på effektiv vis til at lange ParkTrac'er over disken ved at åbne en ny afdeling i Aars kort inde i det nye år.

- Vi har haft travlt, siden vi for tre år siden flyttede ind i nye lokaler i City West i Fjerritslev. Nu tager vi så næste step og etablerer butik nummer to i Aars, og det bliver ikke mindst med fokus på ParkTrac, som bliver et af vore hovedmærker i maskiner til det professionelle segment. Det betyder blandt andet, at vi altid vil have demomaskiner klar, fortæller indehaver Dan Quorning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er otte år siden, han blev ansat i have-parkfirmaet Klim Maskinforretning. Efter et par år overtog han og fru Mette virksomheden. Efterfølgende købte de også en lokal cykelforretning, og så blev navnet til DCM Cykler & Have/Parkmaskiner.

Perfekt match

- Dan Quorning og hans mandskab står for det samme som vi selv gør hos ParkTrac. Der er en høj grad af holdånd og en masse vestjysk stædighed. De er, lige som vi, villige til at gå det ekstra skridt, der skal til for at få tilfredse kunder. Derfor ligner det et perfekt match, at DCM Cykler & Have/Parkmaskiner nu bliver forhandler af ParkTrac. Det er kun gået én vej, siden vi startede produktionen af Danmarks nye redskabsbærer. Det går samme vej i Fjerritslev. Det kan kun blive godt, vurderer direktør Henrik Christiansen, som står bag ParkTrac sammen med sin bror, Frank Christiansen.

- DCM Cykler & Have/Parkmaskiner kommer til at sælge og servicere ParkTrac i kommunerne Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted, Morsø og Skive. Det er et stort område, men firmaet har ressourcerne, kapaciteten og ikke mindst dedikationen til at klare opgaven, siger Henrik Christiansen.

DCM Cykler & Have/Parkmaskiner har i forvejen forhandling af en række markante maskinmærker til private og professionelle. Derfor er firmaets værksted og servicefolk allerede klar til at servicere og vedligeholde ParkTrac.

Helt for sig selv

- Jeg har selv prøvet af køre mange forskellige redskabsbærere, og foruden at være dansk, er ParkTrac også noget helt for sig selv på andre områder. Tingene er lavet færdig, og det er nemt at skifte både dele og redskaber. Og så er der altså ikke så langt ned til Spjald, hvis vi får behov for reservedele, som vi ikke har på lager, siger Dan Quorning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En af de helt åbenlyse fordele ved ParkTrac ligger i maskinrummet, mener maskinhandleren i Fjerritslev.

- Andre redskabsbærere i samme størrelse fås med 35 hestekræfter som det maksimale. ParkTrac fås med 45 hk. Det giver både de ekstra kræfter, som så ofte kan gøre en afgørende forskel, og samtidig en hastighed på op til 30 kilometer i timen. På trods af større motor, skiller ParkTrac sig også positivt ud på det lave støjniveau og den fine affjedring, siger Dan Quorning.