Kärcher MIC 34C har fået bedre komfort og proportionalt joystick, så hydraulikkraften kan doseres helt nøjagtigt.

Kärcher har på baggrund af tilbagemeldinger fra kunder - lagt sammen med de udviklingsfremskridt, man har gjort sig med modellen MIC 50 - foretaget en række forbedringer af redskabsbæreren MIC 34C. Det kommer blandt andet til udtryk i forbedret førerkomfort og bedre kontrol over maskine og redskaber. Det oplyser Kärcher A/S i en pressemeddelelse.

- Vi forkæler føreren endnu mere med den ny maskine. Der er flere og flere brugere af vore redskabsbærere, som kører med maskinen hele dagen både sommer og vinter. Derfor er det vigtigt, at førerkomforten er i top, både når det gælder klimaforhold og betjening, siger salgschef Flemming Christensen, Kärcher i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt andet er klimaanlægget forbedret på den nye version. Det drejer sig om de luftstrømme, der er omkring fødder og ben og ved dørene, så det samlet skal give en bedre klimaoplevelse. Anlægget er også forbedret med kraftigere defrosting og antidug, så førernes udsigt på omgivelserne generes mindst muligt.

Mere kontrol

De nye joystick gør ifølge Kärcher en stor forskel for føreren. Det er blandt andet muligt at dosere arbejdshydraulikken, og det er især en stor fordel ved langsomt virkende redskaber. Det giver større kontrol, at man ikke er begrænset af endten at lukke helt ned eller helt op for hydraulikflowet. Det er i praksis også en mere ergonomisk løsning, fordi føreren nu kan lade hånden hvile på joysticket konstant.

- Den forbedrede betjening betyder også, at der er færre kontakter, og i det hele taget er betjeningen mere enkel. Og så er betjeningen inspireret af opbygningen af Kärcher MIC 50, så de to maskiner ligner hinanden. Det betyder, at hvis man har flere maskiner, så er det enkelt og logisk for den enkelte fører at skifte maskine, siger Flemming Christensen.

- Kärcher har også forbedret maskinens lys. Der er nu monteret LED arbejdslygter i taget. Det giver forbedret belysning af arbejdet og hæver dermed både sikkerhed og komfort for føreren, men det bidrager også til at begrænse total cost of ownership, som der på den række områder er fokus på. En række løbende småforbedringer er samlet sammen og indbygget fra bunden i denne nye model lige fra tekniske løsninger til meget synlige ændringer som et mere enkelt betjeningspanel, siger Flemming Christensen.

Den nye Kärcher MIC 34C blev præsenteret på Agromek i Herning.