OP System tager to salgssucceser med til Agromek.

Når OP System deltager på Agromek i år, er succesen givet på forhånd. Det primære fokus bliver på to maskiner, der som en dynamisk duo allerede har skabt en salgssucces - både i samarbejde og hver for sig.

Den ene af maskiner er Drum Screen DS 1020 fra Komplet. Et tromlesorteranlæg som henvender til entreprenører og anlægsfirmaer i alle størrelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er allerede et af de mest solgte anlæg hos OP System af flere årsager. Den er ekstrem simpel at bruge, og tilmed er den billig både i drift og i indkøb, siger Morten Christensen, adm. direktør i OP System.

Alle solgt i Danmark

Da OP System for få uger siden holdt demo dage på sin adresse ved Løsning mellem Vejle og Horsens, var sorteranlægget blandt de udstillede og aktive maskiner, så de besøgende kunne med egne øjne iagttage dens formåen.

- Vi demonstrerede den med en Ø20 sold, hvor den kan sortere 12-15 tons i timen. Med et større sold kan den levere op til 60 tons i timen. På grund af sine egenskaber er den interessant for alle virksomheder, der arbejder i segmentet med minigraver og minigede, mener Morten Christensen.

Drum Screen DS 1020 blev præsenteret på verdensmarkedet i april i år i forbindelse med Bauma i München. Den har været på markedet i Danmark siden juni, og for at understrege dens popularitet har det danske marked indtil videre aftage den fulde produktion fra fabrikken i Tyskland. Der er indtil videre rullet ti anlæg ud fra Komplets fabrik, og de er i skrivende stund alle at finde på dansk grund.

- Det fortæller mig, at vi har ramt rigtigt med produktet og prisen. Jeg er glad for, at vi tog chancen med at tage dem ind, og jeg er glad for, at vi ramte rigtigt. Når vi taler om små maskiner, så er den vores guldæg, understreger Morten Christensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klar til Agromek

Dens ligeledes populære følgesvend er den mobile knuser Lem Track 48-25 fra Komplet. Den blev præsenteret under Have & Landskab sidste år, og det er absolut også en maskine, som det danske marked har taget til sig.

Knuseren henvender sig til anlægsfirmaer samt firmaer, som udfører mindre nedrivningsopgaver.

- Jeg plejer at sige, at alt, som DS 1020 sorterer fra, passer op i Lem Track 48-25. På den måde er de et perfekt makkerpar. Derfor tager vi også begge maskiner med på Agromek, fastslår OP Systems direktør.