Entreprenøren Mathildehøj har investeret i tre Iseki kompakttraktorer til snerydning i indre København.

Tre Iseki kompakttraktorer med vinterudstyr rullede for nyligt ud fra Dianalund Motor med indre København som destination. Her skal de være klar til at tage sig af det sne, der måtte falde i løbet af vinteren - blandt andet rundt om Sortedamssøen.

De tre kompakttraktorer er alle af typen Iseki TH4365 med 36 hestekræfter, hydrostatisk transmission, tophastighed på 32 kilometer i timen og en luksuskabine, der er ideel til nordiske forhold. Totalbredden på 128 centimeter gør den i øvrigt meget smidig i byområder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dianalund Motor oplyser, at handlen har været længe undervejs. For selvom maskinerne er leveret til den private entreprenør Mathildehøj, har Københavns Kommune stillet strenge krav til såvel redskaber som traktorernes sikkerhedsudstyr og lys. Der skal udføres et godt stykke snerydningsarbejde og glatførebekæmpelse uden at udsætte bilister, cyklister, gående eller løbende for unødvendig risiko. Et af redskabskravene er anvendelse af centrifugalspredere med stilbar spredebredde, så det var med på udstyrslisten.

Ekstra reservedele

Christian Andersen fra Dianalund Motor har knoklet med at få alle enderne med pris, ekstraudstyr osv. i handlen til at nå sammen, så køberen Rasmus Simonsen fra Mathildehøj kunne få traktorer til en pris, der gjorde det muligt at vinde licitationen.

- Derfor er det også ekstra tilfredsstillende, at det er lykkedes at komme helt i mål, siger Christian Andersen i en pressemeddelelse.

Dianalund Motor har også valgt at investere i ekstra reservedele og en ekstra kost for at være helt sikker på at kunne indfri sine løfter om et højt serviceniveau.

- Køber har lavet aftale med ni medarbejdere - tre pr. maskine - for at kunne arbejde i døgndrift, hvis det for alvor bliver vinter, og så skal det jo ikke være en hydraulikslange eller havareret kost, der ødelægger det for ham, siger han.