Brancheforeningen vil øge kendskabet til branchens problematikker, så foreningen kan forhindre urimelige vilkår for medlemmerne.

DM&E er i år til stede på Agromek med en større stand end hidtil. For branchedirektør Bent Juul Jørgensen handler tilstedeværelsen på messen om flere ting.

- Vi tager på Agromek for at komme i dialog med vores medlemmer og for at synliggøre værdien af brancheforeningen. Agromek er et naturligt mødested for vores medlemmer, og det er derfor en ideel mulighed for os for at komme i dialog og høre, hvad vores medlemmer har brug for fra os, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dialogen altafgørende

... det er vigtigt, vi får kendskab til områderne, så vi kan tage den politiske sag.

Branchedirektør Bent Juul Jørgensen

DM&E

En stor del af DM&E's arbejde er erhvervspolitisk for at forhindre urimelige vilkår i branchen. Netop til det erhvervspolitiske arbejde søger DM&E sparring hos deres medlemmer.

- Dialogen med vores medlemmer er altafgørende for vores brancheforening. Medlemmerne kender til de konkrete problematikker, som de støder på i hverdagen, og det er vigtigt, vi får kendskab til områderne, så vi kan tage den politiske sag, fortæller Bent Juul Jørgensen, der ser DM&E som et professionelt talerør over for myndighederne.

Brancheforeningens stand fungerer også som et mødested for medlemmerne, hvor sparring og faglighed kan diskuteres med kollegaer fra hele landet.

- Vores medlemmer kan netværke og diskutere problemstillinger med hinanden på standen, og vores konsulenter står klar med professionel viden og vejledning, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

360 graders tjek

- Vi har en lang række ydelser, som alle skaber værdi for det enkelte medlem. Vores stand fortæller, hvor meget et medlemskab hos os egentlig giver, og der er mulighed for at komme 360 grader rundt om din virksomhed. Så kom forbi vores stand og hør, hvad vi kan gøre for dig, lyder opfordringen fra Bent Juul Jørgensen.

DM&E glæder sig til at møde de mange besøgende på årets Agromek og håber at se mange af deres medlemmer til en god snak om branchens udfordringer.