HedeDanmark har hen over sommeren styrket profilen inden for handel med pyntegrønt og juletræer med overtagelsen af Nordictrees.

Overtagelse af varemærket Nordictrees er blandt andet begrundet i, at Nordictrees siden selskabets etablering i 2014 har haft fokus på at udbygge selskabets position på de østeuropæiske markeder for handel med juletræer og pyntegrønt, og det er netop markeder, hvor HedeDanmark ønsker at styrke sin position. Det fortæller HedeDanmark på sin hjemmeside.

Her oplyses det, at aftalen også omfatter, at eneejer og stifter af Nordictrees, Michael Jørgensen, og yderligere to medarbejdere fortsætter i HedeDanmark-regi. Her er det meningen, at Michael Jørgensen fremadrettet bliver ansvarlig for salg, og at det fortsat bliver under varemærket Nordictrees.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her skal han som salgschef styrke og udbygge relationer til såvel eksisterende som potentielle nye kunder.

Med aftalen ønsker HedeDanmark at styrke markedspositionen for såvel HedeDanmarks eksisterende salg af juletræer som for salg under det tilkøbte brand, Nordictrees.

- Som en del af HedeDanmark får vi øget kapacitet og flere attraktive muligheder, som vil komme alle vores kunder til gode, siger salgsansvarlig Michael Jørgensen fra Nordictrees.