Den danske forhandler vandt pris blandt mere end 30 europæiske distributører af produktmærket Billy Goat.

Det første europæiske Billy Goat distributørmøde fandt for nylig sted i den sydlige del af Holland med deltagelse af mere end 30 distributører. Her blev der uddelt tre priser af Billy Goat's adm. direktør Will Coates. Svenningsens A/S vandt Billy Goat's "Rookie of the Year"-pris, og den blev modtaget med glæde af adm. direktør Benny Svenningsen.

Den danske virksomhed modtog prisen, fordi de "på bedste vis har løftet opgaven efter den tidligere distributør", som det lød i motiveringen. Svenningsens A/S har efterfølgende også fået aftale om importen af Billy Goat i Sverige og Norge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med på mødet var også produktansvarlig Torben Nielsen, der glæder sig over prisen og ser frem til det videre arbejde med Billy Goats produkter.

Svenningsens er importør af Billy Goat's produktsortiment, som blandt andet omfatter løvblæserne, løvsugere og mosriver.

Billy Goat Industries startede i 1967 som et datterselskab af Clipper Manufacturing. Billy Goat blev selvstændigt i 1969. I maj 2015 blev virksomheden overtaget af Briggs & Stratton Corporation.