Om man er kirkegårdsansat, greenkeeper, groundsman eller generelt bare arbejder med grøn pleje, er der fortsat to interessante messer inden kalenderen siger 1. september.

Hvis man er til messer med udstyr og produkter til den grønne branche, er august i år en god måned. Først havde vi Langesømessen, som primært henvender sig til skov- og juletræsproduktion, derudover er Maskiner under Broen netop overstået, og selv om der kun er nogle få dage tilbage af måneden, er der fortsat to messer, der skal afholdes.

Mandag 29. er det Kirke- og Kirkegårdsmessen, der står for tur, og dagen efter skydes et to-dages arrangement i gang ved Odense Eventyr Golf. Her er der naturligvis tale om Danish Greenkeepers Association og Groundsman Association Denmarks demodage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rette omgivelser

Hvis vi først fokuserer på Kirke- og Kirkegårdsmessen, så er der her tale et mindre mekka for kirkegårdsansatte. Messen omfatter således alt lige fra planter, grus og dækbark til småmaskiner og andre mekaniske hjælpemidler. Messen afholdes ved Lødderup Kirke på Nykøbing Mors, og netop beliggenheden ved en kirke skaber de optimale rammer for at fremvise de kirke- og kirkegårdsrelaterede produkter.

Danish Greenkeepers Association og Groundsman Association Denmarks demodage er på samme måde som Kirke- og Kirkegårdsmessen placeret i omgivelser, der afspejler de besøgendes dagligdag. Her kan man opleve et bredt udsnit af maskiner og produkter, der primært relaterer sig til greenkeeper- og groundsman. Dermed skulle der være rig mulighed for at se, hvad der rører sig på markedet.