Tre nye maskinmodeller og et revolutionerende nyt redskab fra Vitra kan ses på "Maskiner under Broen".

Lindholdt Maskiner tager det tunge skyts med til messen "Maskiner under Broen". Med tre nye Vitra-modeller er programmet udvidet, således at der i dag er seks forskellige modeller indenfor dansk designede og producerede redskabsbærere. Udvidelsen sker ved lanceringen af modellerne Vitra 2067, Vitra 2050 og Vitra 2030 DualFuel.

Ny konge af Vitra

Vitra 2067 bliver afløser for den 2060-modellen og er opgraderet med en ny 67 HK commonrail turbodiesel-motor med forureningsnorm 3B. Den bliver således den nye "konge" i Vitra-programmet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge en pressemeddelelse fra Lindholm Maskiner kan den fuldelektroniske motor og avancerede hydraulikstyring løse selv de mest krævende opgaver.

Vitra 2050 er en kombination af to tidligere topmodeller, 2060 og 2045, og kombinationen giver en fleksibel maskine med masser af overskud og motorkraft. Vitra 2030 DualFuel afløser ingen af de eksisterende modeller, men er opbygget på samme platform som den velkendte 2030-model. Som navnet dog antyder, er den udstyret med en ny DuelFuel-motor, der giver mulighed for drift på såvel gas som på benzin.Vitra 2030 DualFuel er således det miljørigtige alternativ til el - uden at man går på kompromis med styrke eller rækkevide.

Miljørig ukrudtsbekæmpelse

Endelig kan præsenterer Lindholdt Maskienr et nyt redskab til miljørigtig bekæmpelse af ukrudt. Vitra Weed Heater arbejder med varmt luft, men uden brug af direkte ild. Det vil sige, at CO2-udledningen bliver nedsat, og brandfaren bliver samtidigt minimeret. Systemet genbruger den varme luft ved hjælp af recirkulation, hvilket sparer op til 60 procent af gasforbruget sammenlignet med traditionelle ukrudtsbrændere.

Denne besparelse er ifølge Lindholdt maskiner med til at gøre dette system til et af de mest Co2 venlige måder at fjerne ukrudt på. Systemet kan også fås i en formindsket trolley-version, som også vil kunne opleves på messen.

"Maskiner under broen" finder sted i Middelfart den 24. og 25. august.