Axel Knudsen Maskinforretning afholder normalt sin egen messe for kunderne på virksomhedens matrikel i Middelfart. Men i år rykkes arrangementet til Maskiner under Broen.

Kunderne hos Axel Knudsen Maskinforretning har været vant til at troppe op på virksomhedens adresse i Middelfart en gang om året, når sortimentet blev fremvist. Men i år bliver maskinforretningens egen messe henlagt til Maskiner under Broen, der afholdes blot fem kilometer væk.

- Ja, vi plejer jo at have vores egen messe herhjemme, men i år har vi valgt at deltage i Maskiner under Broen, så kunderne ikke skal ud at køre flere gange. Mange af vores kunder vil naturligvis besøge messen, og samtidig håber vi selvfølgelig, at det også bliver en mulighed for at få nye kunder, siger ejer af Axel Knudsen Maskinforretning, Per Knudsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vil gå rundt

Maskinforretningen vil tage et udvalg af Stihl-maskiner med på messestanden samt græsklippere fra Stiga og Viking. Men det bliver ikke det fulde sortiment, for ideen er, at kunderne kan møde folkene fra Axel Knudsen Maskinforretning på messestanden og kigge på de medbragte maskiner og så efterfølgende bevæge sig rundt på messen sammen med folkene fra Axel Knudsen og se endnu flere maskiner på producenternes stande rundt på messen.

- At gå rundt og snakke med kunderne og kigge på maskiner er en god måde at finde ud, hvad kunderne tænker på, og hvilke behov de har, siger Per Knudsen.

Maskinforretningen var også repræsenteret på Have & Landskab i Slagelse, men her stod man sammen med leverandørerne og havde altså ikke egen stand, som man har ved Maskiner under Broen. Og der er tiltro til, at den nye messe kan blive en rigtig god oplevelse.

- Den ligger på det helt rigtige tidspunkt, for det er her efter sommerferien, at budgetterne rundt omkring i kommunerne fastlægges, så vi glæder os til at se, hvordan det kommer til at spænde af, siger Per Knudsen.