Bulldog Agri har Ferris produktchef med på messestanden ved Maskiner under Broen. Producenten vil gerne vide, hvad de danske kunder tænker om produktprogrammet.

Der er fuldt fokus på produktprogrammet fra italienske Ferri, når Bulldog Agri pakker vognen med maskiner, der skal udstilles ved Maskiner under Broen. Der vil blandt andet være selvkørende græsklippere fra den italienske producent, lige som messegæsterne også får mulighed for at se en bagmonteret armklipper og en kantpæls- og autoværnsklipper.

Sidstnævnte har Bulldog Agri blandt andet solgt til Kaj Bech i Holstebro - ikke mindst for sin evne til ikke at klippe pælene i stykker, som Grøn Teknik tidligere har beskrevet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har vist sig, at der ikke findes ret mange maskiner, der dur til klipning af kantpæle. Den her udmærker sig ved at lade pælene stå i ét stykke og ved at klippe tæt omkring dem. Derudover kan den også klippe under autoværn, siger direktør i Bulldog Agri, Jens Løgstrup.

Han har nu solgt maskinerne fra Ferri i et år, og den italienske producent har valgt at sende sin eksportchef til Danmark, så han kan deltage på Maskiner under Broen.

Lære om Danmark

- Ferri vil gerne se det danske marked og lære mere om det. De vil gerne vide, hvad de danske kunder spørger ind til, og om de synes, at produktprogrammet er sat godt sammen. Ferri har jo et kæmpeprogram og gør sig også i meget store skovmaskiner. I andre lande er de flot repræsenteret, men Danmark er en ny størrelse for dem. Derudover kan eksportchefen naturligvis også støtte op med teknisk knowhow under messen, siger Jens Løgstrup.

Han synes, at begrundelserne for at starte en ny messe længere vestpå er gode og ser deltagelsen som en god mulighed for at knytte nye kontakter hos kommuner og maskinstationer.

- Messen henvender sig direkte til vores målgruppe inden for den grønne branche. Og fordi den ligger i et år, hvor der ikke er Have & Landskab, så er det en god mulighed for at vise sig frem - ikke mindst for os, som jo er nye inden for denne sektor. Jeg tror også, det er rigtigt, at der er mange folk, der ikke vil eller kan bruge en hel dag på at rejse til messe på Sjælland, så for os er Maskiner under Broen kærkommen, fordi den ligger så centralt i Danmark. Vi går til messen med åbent sind, siger Jens Løgstrup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bulldog Agri har solgt landbrugsmaskiner i tyve år og føjede den grønne branche til for et år siden.