Den sønderjyske anlægsgartnervirksomhed Frank Sørensen Anlægsgartner, bliver pr. 1. juli en del af HedeDanmark.

HedeDanmark genoptager nu sit opkøbs-togt. Denne gang er blikket rettet mod det sydlige Jylland, hvor anlægsgartnervirksomheden Frank Sørensen Anlægsgartner nu bliver en del af HedeDanmark.

Opkøbet betyder ifølge HedeDanmark, at man nu overtager fagligt stærke medarbejdere, erfaren og dygtig ledelse samt en solid portefølje af mangeårige kunder blandt offentlige og private virksomheder samt boligforeninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- HedeDanmark løser allerede i dag grønne serviceopgaver for en række offentlige og private virksomheder i det sønderjyske område. Aftalen med Frank Sørensen Anlægsgartner styrker dog uden tvivl både HedeDanmarks position lokalt i Sønderjylland, men også vores position som landsdækkende leverandør af grønne serviceydelser til virksomheder, siger regionschef Søren Damkjær fra HedeDanmark i en pressemeddelelse.

Veldrevet og professionel

Frank Sørensen Anlægsgartnerfirma er grundlagt af 53-årige Frank Sørensen, som har stået i spidsen for virksomheden siden 1986. Virksomheden, og de 30 medarbedjere, er ifølge HedeDanmark kendetegnet ved høj faglighed og stærke kompetencer inden for etablering, pleje og vedligehold af grønne områder og anlæg. Derudover udføres snerydning og glatførebekæmpelse. Købet gennemføres med virkning pr. 1. juli.

- Når man har drevet egen virksomhed i 30 år, kræver et salg grundige overvejelser. Derfor er det afgørende for min beslutning, at HedeDanmark som ny ejer udgør den bedst tænkelige platform for udvikling af virksomheden og medarbejdere, og at vi fortsat kan tilbyde kunderne en professionel serviceleverandør, siger direktør i Frank Sørensen Anlægsgartner, Frank Sørensen, der fortsætter i HedeDanmark.

Frank Sørensen Anlægsgartner drives fra egne lokaler i Felsted syd for Aabenraa, hvorfra HedeDanmark vil samle og drive sine lokale driftsaktiviteter, når sammenlægning af opgaver og funktioner er gennemført.

Styrket position

HedeDanmark har gennem flere år udvidet tilstedeværelsen i det syd- og sønderjyske område. Inden for de senere år har HedeDanmark overtaget flere aktiviteter inden for pleje og vedligehold af grønne områder fra virksomheder som blandt andet Jyske Miljø Depot i Rødekro (2012), Wad & Kortegaard i Fredericia (2012) samt Davidsen & Partnere (2011).

Artiklen fortsætter efter annoncen

De målrettede opkøb er en del af HedeDanmarks strategi om at styrke sin position som en landsdækkende leverandør af pleje og vedligehold af grønne områder for offentlige og private virksomheder samt boligforeninger.