Grøn Fagmesse 2016 slår dørene op torsdag 9. juni. Arrangørerne forventer rekord i antallet af besøgende.

Torsdag 9. juni er dagen for Grøn Fagmesse 2016 på Sandmoseskolen ved Brovst, og hvis du ikke allerede har afklaret med chefen, at I og jeres kolleger skal af sted, så skynd dig lige at få det gjort. Minimessen er åben fra kl. 08.30-15.00, og dagen vil være fyldt med spændende indlæg, underholdende konkurrencer og interessante input fra de cirka 50 udstillere.

Mogens Pedersen fra Dansk Industri og næstformand i AMU Nordjyllands bestyrelse byder velkommen til årets grønne fagmesse, mens Ejvind Røge, uddannelseskonsulent ved Danske Anlægsgartnere, skyder messen i gang - selvfølgelig med en kanon.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tradition for deltagelse

- I år har vi flere udstillere end nogensinde før - og deriblandt flere planteskoler. Interessen blandt vores kunder/besøgende er også stor i år, og vi forventer at slå rekord i besøgstal. Mange af udstillerne har tradition for at deltage i Grøn fagmesse, men vi har også flere nye. Fælles for udstillerne er, at de er blandt sværvægterne inden for den grønne branche - og de glæder sig til at præsentere deres maskiner og andet udstyr målrettet bl.a. golfbaner, sportsanlæg, kommuner, kirkegårde mv. Det er nu 11. år, vi afholder Grøn fagmesse, og vi har for alvor fået sat AMU Nordjylland Sandmoseskolen på landkortet som en kompetent gartnerskole. Vi kan næsten ikke få armene ned, fortæller Annie Sønderby, virksomhedskonsulent hos AMU Nordjylland Sandmoseskolen.

AMU Nordjylland Sandmoseskolen er Nordjyllands førende gartnerskole inden for den grønne branche, og skolen tilbyder uddannelser inden for greenkeeper-, groundsman- og anlægsgartnerfagene.

Det er gratis at besøge messen, og der er desuden også gratis frokost i form af grillede pølser.