DSN A/S har især fokus på en minilæsser og en kirkegårdstruck under Grøn Fagmesse.

DSN A/S deltager på årets udgave af Grøn Fagmesse med et skarpt fokus på redskaber og maskiner til kirkegårdssektoren. Således kan de på standen præsentere nye maskiner til netop denne faggruppe.

Det drejer sig blandt andet om en minilæsser, der ifølge DSN egner sig perfekt til kirkegården, samt en elektrisk kirkegårdstruck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Croni L07 er en dansk-designet minilæsser, hvor dimensionerne er ideelle til de danske kirkegårde, hvor pladsen kan være trang, men hvor opgaverne samtidig stiller store krav til maskineriet.

Smart kirkegårdstruck

Derudover kan de besøgende også se frem til at prøve den helt nye elektriske kirkegårdstruck Eltor SmartTurn.

Ligesom minilæsseren egner denne eldrevne kirkegårdstruck sig rigtigt godt til kirkegårdens snævre og lange gange. Med den vendbare førerplatform skal man aldrig bakke på kirkegårdsgangene, og når man kører med redskaber, er der ifølge DSN altid et godt overblik.

Teknologien gør desuden Eltor SmartTurn til en miljøvenlig og energibesparende maskine. Eksempelvis oplades bremseenergien tilbage på batterierne under opbremsninger. Den skal i øvrigt kunne opnå samme ydelse som en benzinmotor med cirka 35 hestekræfter. Samtidig fremhæves den for at være operatørvenlig og kræver ingen tekniske kundskaber i det daglige.