Sønderup Maskinhandel har tre nyheder med til Grøn Fagmesse.

Sønderup Maskinhandel har tre nyheder med til Grøn Fagmesse i Brovst torsdag 9. juni.

Den første er en tohjulet traktor i form af BCS 660 HYWS Powersafe. Det er en maskine, der skåner medarbejderne ved arbejde med f.eks stenrive. Den er hydrostatisk og er særdeles velegnet for brede og tunge redskaber. Den har et helt særligt styresystem, hvor man drejer ved at trykke på et greb på styret. Ifølge Sønderup Maskinhandel betyder det, at maskinen nærmest danser rundt, hvilket gør den særlig attraktiv. Man slipper nemlig for at skulle hive og vride maskinen rundt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

BCS 660 kan monteres med flere forskellige redskaber på fronten. Udover stenriven kommer den også med forskellige klippeaggregater til græs i alle længder, og hjulmonteringen spænder fra gummidæk til larvebånd og endda ståltromler med pigge, hvis man skal arbejde på stejle skråninger.

Luft til græsset

Har man udelukkende fokus på græsklipning, kan man med fordel kigge nærmere på de professionelle rotorklipperne fra Muratori.

De kommer både som bagmonterede, frontmonterede samt hydraulisk drevne rotorklippere, og kvaliteten af deres klippearbejde er fantastisk, lover Sønderup Maskinhandel.

Trænger græsarealet til en oprensning, er vertikalskæreren AR fra Zanon et interessant bud.

- AR gør det nemt at fjerne mos og dårligt græs fra plænen og samtidig få luftet jorden. For at være sikker på at AR kan yde et professionelt stykke arbejde, er der montereret en 6,5 Hk Honda motor på den. Arbejdsbredde på 60 cm, lyder det fra Sønderup Maskinhandel.