FSI Powertech præsenterer nu deres mest solgte stubfræser ST20B i en ny udgave med træk på hjulene.

Langt om længe er der måske mange, der vil sige nu, hvor FSI power-tech præsenterer deres absolut mest solgte stubfræser ST20B i en ny udgave med træk på hjulene.

Trækket på hjulene letter transporten til og fra stubben, der skal fræses, og især når maskinen skal op på traileren eller lastbilen efter brug, vil trækket være en stor hjælp. Hjulene trækkes hydraulisk med en kørehastighed op til tre km/t. Maskinen er udstyret med et komplet hydraulikanlæg med både tank, pumpe og motor. Alt sammen integreret i designet og i forhold til størrelsen er den blevet 12 cm længere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FSI B22 er udstyret med en 14 hk Subaru benzin motor og en fræserskive på 370 mm i diameter. Selve fræsningen foretages ved manuelt at svinge fræserskive sidevers igennem stubben i små bidder.

Svingbevægelsen sker næsten uden brug af kræfter, da det kun er selve fræsedelen og ikke hjulene der drejes. Alle bevægelserne sidevers og op/ned styres helt manuelt med begge hænder på håndtaget. En centrifugalkobling overfører via kileremstræk energien til fræserskiven.

Hjulene drives af hjulmotorer og hastigheden styres i håndtaget. Maskinbredden er 680 mm, så den kan komme frem næsten overalt. Vægten er 210 kg.

Al betjening til både kørsel og stubfræsning sker fra håndtaget, hvor operatøren kan nå betjeningsgrebene til bremser og låsen til drejeleddet. En sikkerhedsbøjle sikrer operatøren, da den skal være aktiveret under kørsel og selve fræsningen.