ReTec Miljø er tilfredse med resultatet af sin rundtur med en Haas neddeler.

Den danske forhandling af neddelere fra tyske Haas landede hos ReTec Miljø tilbage i november sidste år, og for at øge kendskabet til det tyske mærke tog ReTec Miljø før Påske på en ugelang demotur rundt i Danmark.

Det var ikke nogen dårlig ide, er konklusionen fra Thomas Jessen, administrerende direktør i ReTec Miljø, da han skal gøre status.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er gået rigtig godt. Vi har fået meget positiv feedback, og selv om der kun hvert sted kom en håndfuld kunder, udover de kunder hvor vi afholdt demonstrationerne, så har det givet noget at arbejde videre med, hvilket også var et af målene, siger han.

Til alle typer affald

Den demonstrerede maskine var en Haas Tyron 2000 XXL neddeler, som har en kapacitet på over 100 tons i timen. I Silkeborg, hvor GRØNteknik overværede demonstrationen, blev maskinen udsat for grønt affald, men maskinen har kapacitet til meget mere, lover Thomas Jessen.

- Den kan grundlæggende det samme som alle andre neddelere på markedet, men den har den fordel, at problemaffaldet såsom jernbanesveller, dæk, madrasser, glasfiber klarer den også uden problemer.

Ved en maskindemonstration bliver der sat handling bag de fine formuleringer om en maskines formåen, og trods begrænset fremmøde var demoturen en succes for ReTec Miljø. Derfor er det kukn et spørgsmål om tid, før der kommer flere.

- Det er nogle år siden, vi sidst har gjort i demoture som denne. Men det er bestemt en god måde at vise maskinerne frem på, og det skaber en større interesse. Planen er, at vi skal have flere demonstrationer i fremtiden - også på vores øvrige materiel som eksempelvis vores Terra Select sigte, siger Thomas Jessen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På vores Facebook side kan du se neddeleren i aktion.