En aftale med Briggs&Stratton sikrer eneforhandling i Danmark.

Maskinhandlerindkøbsringen (MI) har indgået aftale med Briggs&Stratton om eneforhandling af Snapper plænetraktorer og plæneklippere i Danmark. Forhandlingen overtages fra Texas, som har importeret Snapper de sidste par år.

- Snapper er en del af Briggs&Stratton gruppen, som MI allerede har et godt og mangeårigt samarbejde med omkring forhandlingen af Ferris og Simplicity. Det betyder, at vi har en del viden hos MI om produkterne allerede, og nogle af reservedelene og forhandlerne er endda de samme. Snapper tilbyder et bredt sortiment af plænetraktorer og zero turn klippere. Snapper er derfor et godt og naturligt supplement til vores eksisterende have-park sortiment, og i tråd med vores strategi om at tilbyde det, som vi allerede er rigtig gode til, til endnu flere kunder, oplyser MI's direktør Kristian Jakobsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seks modeller til sæsonen

Snapper programmet findes allerede hos et bredt forhandlernet, og det er planen at fortsætte med det.

- Vi tager en snak med de eksisterende forhandlere hurtigst muligt for at få afklaret, hvem der fortsætter og hvor der skal findes nye forhandlere, oplyser Kristian Jakobsen.

Til kommende sæson tilbyder MI tre modeller af plænetraktorer og tre forskellige zero turn klippere fra Snapper. Plænetraktorerne fås med 107 til 122 cm klippebredde, og zero turn klipperne har op til 132 cm klippebredde. Plæneklipperne til at gå bagved fås i syv udgaver fra 46 til 53 cm. De fleste er selvkørende og med integreret græsopsamler, mens nogle har mulighed for bioclip, der gøder plænen.

- MI overtager den tidligere importørs lager, og der er containere på vej med maskiner fra USA, så vi er leveringsdygtige, selv om græsset starter med at gro lige om lidt, siger Kristian Jakobsen.