Køge Golfklub afprøver gerne nye produkter og løsninger som en del af samarbejdet med NCC

Køge Golfklub har gennem flere år været kunde hos NCC og får leveret råstoffer og får sparring omkring standard- og specialsten og sand til de 70 hektar baner og anlæg:

- NCC er vores specialist på dette område og indgår også i dialogen sammen med andre eksperter, vi har valgt at samarbejde med, eksempelvis inden for græs. Det er vigtigt med rådgivning, fordi vi helst udfører arbejdet selv, siger Martin Thorsen, chefgreenkeeper hos Køge Golfklub, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han forældre anlagde i sin tid Rønnede Golfklub, og siden 2011 har han arbejdet hos Køge Golfklub, hvor han i dag har ansvaret for den daglige drift af bane, anlæg og faciliteter.

Vi har så gode erfaringer med drænstabil, at vi fremadrettet ikke vil bruge andet, når vi fornyer stier og graver gammelt dræn op.

Martin Thorsen

Chefgreenkeeper, Køge Golfklub

- Min erfaring siger mig, at vi altid skal tænke pasning og holdbarhed ind i en løsning. For selvom en løsning umiddelbart synes dyrere, så er den ofte lettere at vedligeholde for os og giver et bedre resultat for vores medlemmer og gæster, siger Martin Thorsen.

Nye anvendelser

NCC leverer diverse materialer, som golfklubben og NCC i samarbejde finder nye måder at anvende på.

- Det er skønt med en kunde, der også tør afprøve nye måder at gøre tingene på. På den måde får vi også ny indsigt og idéer til andre kunder, siger Allan Hansen Dreyer, der er salgschef hos NCC Råstoffer i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NCC Drænstabil er et af de produkter, der har været eksperimenteret med, hvor Køge Golfklub afprøver Drænstabil flere steder på banerne, hvor der tidligere stod vand.

- Det er en god løsning, som vi selv har kunnet udføre med god sparring fra NCC. Det gælder både vores stier, udvalgte steder på parkeringspladsen og teesteder, hvor der tidligere stod vand. Vi har så gode erfaringer med drænstabil, at vi fremadrettet ikke vil bruge andet, når vi fornyer stier og graver gammelt dræn op, siger Martin Thorsen, som også er tilfreds med topdressing-løsningen til greens, fordi sandet tørrer hurtigt op og ikke har noget affald.