På Hest & Rytter midt marts vil Avant Danmark præsentere den relancerede 200 serie.

En af de helt store ændringer på Avant 200 serie er mængden af olie til redskabet, der har fået et ordenligt ryk op. Avant 225 modellen kommer nu med et olie flow på helt op til 50 l/min, modsvarende de tidligere 29 l/min, hvilket gør den stærk nok til at bl.a. at kører med en 1500 mm græsklipper.

- At 200 serien nu har et olie flow, der er større end end det vi ser på en Avant 630, gør den til en enorm interessant maskine. Vi har nu en minilæsser, der har kompakte dimensioner, er økonomisk - og samtidig har de muskler det kræver, at kører med selv de større redskaber. Jeg kan ikke sige andet end, at jeg glæder mig at vise serien frem til vores kunder, fortæller en begejstret Jannik Pedersen, sælger ved Avant Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En anden ting, som sikkert vil glæde mange er, at den nye 200 serien nu som standard kommer med Faster lynkobling. Lynkoblingssystemet gør det lettere at til- og frakoble redskabs slangerne, hvor trykket blandt andet udlignes automatisk.

Foruden Faster kommer den nye 200 serie nu også med et multifunktions display, der bl.a. indeholder brændstofmåler, timetæller og indikatorer, der giver føreren et solid overblik over maskinens drift.

Slut med forskellige redskaber

Med den nye 200 serie er det også slut med det selvstændige redskabsprogram. Den nye 200 serie kommer med samme redskabsplade som de andre Avant modeller.

- Det er en kæmpe stor fordel, at det nu er samme redskabsplade på alle vores modeller. Det giver vores kunder mulighed for, at tilføje en minilæsser fra 200 serien som et supplement til deres Avant maskinpark - uden ekstra omkostninger. Og det giver mulighed for lettere at skifte mellem serierne, så hvis du f.eks. vil skifte din større Avant model ud med en fra den nye 200 serie, så passer alle dine redskaber til maskinen, fortæller Jannik Pedersen.

Nu også som gas model

En anden markant nyhed er at Avant 225 modellen nu også fås i en gas udgave, der er særlig velegnet til de indendørs arbejdsopgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med en Kohler 24 hk lav emission motor undgår du diesel dampe og partikler - mens du får den samme stabile ydelse - samt en yderst støjsvag maskine.

- Vi oplever en stigende interesse for læssere med LPG motorer - og det er også det vi klart anbefaler til de kunder, der har mange indendørs opgaver. Skal der regelmæssigt fejes i stalden, rengøres bokse og jævnes ridebane indendørs, så er det sundere og mere behagelig med en læsser på gas, siger Jannik Pedersen.