Maskinforretningen holder for 10. gang åbent hus mellem jul og nytår.

- Om man tror på julemanden, må være et personligt anliggende. Her tror vi i hvert fald på både Weidemann'en og Ammann'en.

Robert Kjærgaard, salgschef hos Stemas Maskinsalg med motorvejsbeliggenhed få kilometer øst for Hadsten, er i julehumør. Det samme er hans mandskab hos maskinfirmaet, som tirsdag den 29. december kl. 10.00-16.00 holder åbent hus i julens tegn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er 10. gang, vi inviterer til åbent hus mellem jul og nytår, og vi glæder os rigtig meget. Vi rydder værkstedet til præsentation af maskiner og byder på lidt jule-godt til ganen. Samtidig er der naturligvis mulighed for at få en maskinsnak, siger Robert Kjærgaard.

Klar med sløjfer

Tidligere år har op imod 100 maskininteresserede taget turen til Hadsten for at se forskellige maskinmærker nærmere efter. Stemas har forhandling af såvel Weidemanns knækstyrede minilæssere og kompaktlæssere, minigravemaskiner fra Yanmar samt komprimeringsmateriel fra Ammann. Tillige har Stemas et bredt program af både bom-, sax- og mastlifte fra franske ATN.

- Hvert år har det vist sig, at nogen tilsyneladende ikke har fået det i julegave, de ønskede sig. I hvert fald vælger nogle af åbent hus-gæsterne som regel at slå en handel af og forære sig selv en maskine, siger salgschef Robert Kjærgaard.