Et nyt selskab skal importere Hustlers plæneklippere.

En ny officiel dansk importør af de amerikanske Hustler-plæneklippere er for nylig blevet præsenteret.

Bag det nye import-selskab, ZTR ApS, står to rutinerede og branchekendte personer: Torben Dag Nielsen - kendt fra DAG Maskiner - er direktør i det nye selskab, mens salg- og marketingschef er Anders Skovholm, der er kendt fra firmaet Hastrac A/S, hvor han som salgs- og marketingskonsulent har været med til at introducere Hustler for de danske forhandlere og opbygge mærket til at et kendt brand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anders Skovholm har det seneste år været salgs- og marketingschef for A/S Niels Larsens have- og parkafdeling.

Landsdækkende distributør

Torben Dag Nielsen har gennem DAG Maskiner været Hustler-forhandler, lige siden mærket kom til Danmark, og det seneste år har DAG Maskiner også fungeret som landsdækkende distributør for Hustler.

Torben Dag Nielsen importerer også traktormærket Branson, der ligesom Hustler satser på høj kvalitet.

I det nye selskab vil de to arbejde for, at Hustler skal forblive et førende mærke inden for professionel plæneklipning i Danmark.

- Vores fælles firma opnår kun tilstrækkelig succes med opbakning fra et stærkt net af lokale forhandlere rundt om i hele landet. Vi håber derfor, at mange forhandlere vil slutte sig til os og blive en del af succesen, siger Torben Dag Nielsen og Anders Skovholm samstemmende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Speciale i zero turn

Hustler Turf Equipment har bygget professionelle plæneklippere i Hesston, Kansas, USA siden 1964.

Firmaets speciale er maskiner af typen zero turn, hvor det specielle styresystem med stænger gør maskinen i stand til at dreje om sin egen akse - helt uden venderadius.