Green Buster er navnet på en nyudviklet fliserenser fra fynske Green.

Irritation kan føre til mange ting, men ikke nødvendigvis til dårlige ting. En ny fliserensemaskine er eksempelvis udviklet på grund af irritation - en irritation over det ukrudt, som blev ved med dukke op mellem Jan Nielsens fliser. En ukrudtsbrænder fjernede nemlig kun problemet i ganske kort tid, og da Jan Nielsen udvikler maskiner, var det nærliggende for ham at forsøge sig med en maskine til at rense fliser.

Der findes ganske vist maskiner til mekanisk rensning af fliser, men de er temmelig store og har en tendens til at være for hårde ved fliserne, så Jan Nielsen satte sig ned sammen med sin kollega i firmaet Green Tiller, Simon Brøndum, og udtænkte en lille fiks maskine. Resultatet blev Green Buster 63 Professional, som kendetegnes ved en overkommelig størrelse og på de skråtstillede metalbørster.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det tog lang tid at finde den helt rigtige vinkel på børsterne. For vi var ikke interesserede i en maskine, der var for hård ved fliserne. Som det er nu, fjerner børsterne ukrudtet mellem fliserne, og når man har været over fliserne nogle gange, er mos og alger væk, og fliserne bliver lysere, forklarer Jan Nielsen.

Læs mere om fliserenseren på Fritidsmarkedets hjemmeside.