To X-tra modeller solgt til Multivikaren sikrede milepælen.

W.J. Maskinservice rundede forleden en særlig milepæl, idet de leverede nye maskiner til firmaet Multivikaren. Den fire mand store virksomhed skal bruge maskinerne, blandt andet en Giant D332 SWT X-tra og en Giant V452T X-tra HD, som følge af sneberedskab og en øget ordretilgang.

- Jeg har haft flere Giant maskiner, og de er løbende blevet skiftet ud i forbindelse med udviklingen i min virksomhed, så jeg har hele tiden haft en maskine, der passer ideelt til mine behov. Styrken i maskinerne var årsag til, jeg købte den første, og ligeledes hastigheden når jeg skraber og salter om vinteren. De to nye er kommet til, så vi kan blive mere effektive, siger Michael Nielsen, autoriseret kloakmester og ejer af Multivikaren og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg købte to, fordi opgaverne bliver flere i ordrebogen, og nu kan jeg have en maskine på to projekter. Jeg havde en kompakt traktor, men jeg mener, at man kan meget mere med Giant minilæsserne. Traktoren holdte stille meget af tiden og de gør Giant maskinerne aldrig. Begge maskinerne er fuldt udstyret med sneudstyr, så de kan køre på opgaver hele året rundt.

Et skarp hjørne

W.J. Maskinservice er grundlagt af Walther Juel Jensen i 1996. I dag er det en familievirksomhed, der drives af Walther Juel Jensen og Morten Juel Jensen.

- Vi tilvalgte Giant forhandling for cirma fire år siden, fordi det er en unik maskine blandt andet til kunder som Multivikaren og entreprenørbranchen. Maskinerne, som i dette tilfælde er X-tra modeller, er udstyret med et fysisk lavere løftetårn, og denne konstruktion giver en højere løftekapacitet. Vores første skarpe hjørne afspejler nogle gode og stabile maskiner, som dækker brede behov i markedet. Jeg kan kundetilpasse hver maskine, og det oplever jeg, gør en forskel, når jeg er i dialog med interesserede, udtaler Morten Juel Jensen.