Kramer 5035 er en alsidig maskine med flere muligheder i vintermånederne.

Vinteren skal nok dukke op på et tidspunkt, og til den tid skal det solide udstyr frem i gadebilledet og på stier og pladser.

Her vil Erenfred Pedersen A/S gerne byde ind med deres program af Kramer redskabsbærer. Blandt andet Kramer 5035 med firhjulsstyring, der gør, at maskinen drejer på både forakslen og bagakslen. Det giver en høj manøvredygtighed i situationer, hvor pladsen er trang eller terrænet kuperet, hvilket betyder, at den let kan komme ind på eksempelvis små parkeringspladser og cykelstier for at feje sne eller sprede salt i vintermånederne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anvendelsesmulighederne er mange, eftersom Kramer 5035 kan udstyres med flere former for redskaber, eksempelvis sneplove, saltspredere, kost og sneslynge.

Dertil kommer en løftekapacitet på 970 kilo i transportposition uanset vinkel. Den kapacitet skyldes Kramer's "one-piece frame" chassis, hvis konstruktion konstant fordeler lasten ligeligt mellem hjulene.

Manøvredygtigheden skyldes ligeledes konstruktionen, hvilket er med til at øge sikkerheden i maskinen, da den bliver mere stabil og bedre til at holde balancen. Tiplasten er i øvrigt 1250 kilo med standard skovl.

Bredt produktprogram

Modellen er den mindste gummihjulslæsser med sine 1740 kg i egenvægt og nyttelast på 970 kg, men Kramer producerer også større gummihjulslæssere, som også er velegnet til vinteropgaver.

Den største er Kramer 8115, der har 6,0 tons i egenvægt med en kiplast på 4,3 tons. I alt er der 17 maskiner i Kramers produktprogram, og i det dertilhørende tilbehørssortiment er der et alsidigt udvalg.